ту је риба, посластице и пецива.
Кувана јела по традиционалним рецептурама, фото: ГЗС
На свакодневном списку је велики избор домаћих јела која се спремају по традиционалним рецептурама, баш као код куће. Нека јела од меса и рибе спремају се у најновијим уређајима, како би сачувала све своје хранљиве садржаје.
Део менија у новом експрес ресторану СЦЧ, фото: ГЗС
Храна у Студентском центру се спрема по ХАСАП стандарду који поседују већ три године и на тај начин обезбеђује се хигијенски и здравствено безбедан оброк, као и квалитет и укус јела.
ГЗС
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, šovinističke ili preteće poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne održavaju stavove Glasa Zapadne Srbije.
+381 60 5000 150, +381 032 347 001
Župana Stracimira 9/1, Čačak
redakcija@glaszapadnesrbije.rs | cacakvideo@yahoo.com
Izdavač: Privredno društvo GZS doo Čačak.
Glavni i odgovorni urednik: Gvozden Nikolić.
Registar javnih glasila Republike Srbije broj: IN000143.
© Glas Zapadne Srbije 2024. Sva prava zadržana.